Waarom bestaat KBC Vindr?

KBC helpt ondernemers elkaar te vinden

Als ondernemer sta je er soms alleen voor. Van onze klanten horen we regelmatig: I don’t need funding, I need a network. Wel, aan zo’n sterk netwerk helpen we je graag te bouwen. Dat zeggen we niet alleen. Dankzij KBC Vindr kunnen we dat nu ook doen.

Via een makkelijke, digitale tool

Met KBC Vindr brengen we heel ondernemend Vlaanderen (en Brussel) samen op een digitaal platform. Om van elkaar te leren. En elkaar verder te brengen. Want door kennis te delen met andere ondernemers, groei jij als ondernemer.

Met een slim algoritme

Een netwerk is goed. Het juiste netwerk is beter. Via een uitgekiend algoritme en jouw persoonlijke profiel en businessprofiel matchen we je met collega-ondernemers die voor jou écht interessant zijn. Omdat ze je zaak aanvullen. Omdat ze dé gedroomde businessmatch zijn die je nog niet kende. Zorg dus zeker dat je te vinden bent op KBC Vindr. We gaan op zoek naar jouw slimme connecties op basis van vier elementen:

  • Sectorenmatch: we geven een waarde aan de affiniteit tussen twee sectoren.
  • Gelijkgestemdheid: we bevragen welke waarden jij als ondernemer belangrijk vindt en zoeken gelijkgestemde ondernemers.
  • Ervaring: in welke thema’s rond ondernemen heb jij ervaring en wil je bijleren? We vragen het en matchen je met ondernemers die jou aanvullen.
  • Persoonlijk: door je Facebook-likes te analyseren, bekijken we welke interesses jou verbinden met andere ondernemers.

Vind je KBC Vindr een tof initiatief? Vertel het voort!